Moutain Goat, Hightail Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Moutain Goat, Hightail Ale

Butelka 0,33 litra, alkohol 4,5 %, kapsel firmowy browaru
    Kolor - rdzawy, mętny
    Piana - drobna, wysoka i trwała
    Zapach - słodko-owocowy + nutka winna
    Gaz - ok
    Smak - lekko winne, lekko owocowe, średnia słodycz, lekka goryczka
    Tylko poprawne.

W moim "zbiorze" piw zagr. nr. 5546 - moje 2728 nowe piwo opisane na forum - moje australijskie piwo nr. 37
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      The Blek Goat, Oh my goat
      ART
      Browarek ala domowy z miejscowości Belca / Mojstrana. Kilka piw ma w ofercie do zakupienia na miejscu.

Zeby je nabyć to z racji wielkości browaru najlepiej się wczesniej umówić. Nas przyjęla sympatyczna mama piwowara Roka.

Wzięliśmy przegląd piw.

ipa...
      2023-07-15, 22:05
    • darekd
      Moon Lark, Goat
      darekd
      "Rauch Doppelbock", ekstr. 20%, 8,5% alk.

https://moonlark.pl/beers/goat

Aromat - po otwarciu mocny ton wędzonego słodu i trochę spalenizny. Po przelaniu zapach znacznie mniej intensywny
      Piana - nikła, szybo i całkowicie znika
      Barwa - bardzo ciemny...
      2025-02-17, 23:54
    • pebejot
      Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
      pebejot
      Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
      Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
      Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
      2023-04-19, 10:27
    • pebejot
      Antigua i Barbuda, Falmouth, Matthew Street, 2SIX8 Craft Brewery
      pebejot
      Wyspiarski kraj na Karaibach, Antigua i Barbuda i jedyny działający tam browar, znajdujący się na większej wyspie Antigua.
      Browar zlokalizowany jest na południowym skrawku wyspy, tuż nad zatoką Deep Bay.
      Od portu morskiego odległość 15 km można pokonać minibusem linii 17 w 35...
      2023-04-14, 10:50
    • dadek
      Czechy, Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
      dadek
      Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
      2022-08-30, 21:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...