O piwie Fosters nie muszę dużo mówić. Jest to najsłynniejsze australijskie piwo na świecie ale niestety jedne z najgorszych. Firma wogóle nie dba o jakość swojej marki i produkuje te piwo pod licensją w wielu miejscach. W Anglii np. Fosters lager jest jednym z najtańszych piw (nie uwzględniając ozywiście piw pod marką supermarketu!). Z drugiej strony Fosters Export jest znacznie lepsze (ale i mocniejsze). Podobnie na rynku angielskim postępuje Heineken. Jest to też jedne z najtańszych i najsłabszych piw, ale dostepne jest także w "wersji full opjca," czyli Heineken... Export.
Foster's, Foster's Lager
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Widocznie ja pilem parokrotnie to gorsze piwko, bo jakos nie bardzo przekonalo mnie do siebie. Bardzo duzo gazu i strasznie cieniutko jezeli chodzi o smak. Nie obrazajc absolutnie marki, mialem wrazenie ze pije zgazowane popluczynki po jakims poprzednim piwku.
Ocena niesty 2deMoNio ZeRo
-
-
Kiedy po przyjeżdzie do Australii zamówiłem w barze Fostersa barman po cichu powiedział mi że jeśli będę pił Fostersa odrazu będzie widać że jestem turystą. Dopiero póżniej zauważyłem że miał rację. Fosters na kranie jest tylko w barach w turystycznych okolicach. Australijczycy najczęściej wybierają VB, Tooheys albo XXXX.Perła Chmielowa smaczna i zdrowa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ConradFirma wogóle nie dba o jakość swojej marki i produkuje te piwo pod licensją w wielu miejscach.
Comment
-
Comment