Aujan Industries Co., Barbican Malt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Aujan Industries Co., Barbican Malt

Browar w miejscowości Damman
    Kolor mocno bursztynowy, Piana, gruba, obfita po nalaniu, szybko opada. Zapach typowego napoju słodowego, lekko owocowy. W smaku bardzo delikatny, dobrze wyważony wytrawny posmak słodu plus miła goryczka. Jeden z najlepszych klasycznych "maltów" jakie piłem.
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

zmieniona szata graficzna puszki, w smaku chyba bez zmian poza większą treściwością i bardziej wyczuwalnym słodowym akcentem, piana zdecydowanie mocniejsza i trwalsza
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Aujan Industries Est., Barbican Apple
      becik
      Ostatni juz produkt z Dubaju - Barbican Apple, smak zielonego kwaskowatego jabłuszka podszedł mi w swoim smaku, dodtakowym atutem jest fakt, że nie wyczuwałem tu żadnej chemii, średni koszt w Syrii ok 50SP czyli 1 $, najtanej były Brabicany do dostania w Aleppo gdyz po 35 SP...
      2007-09-03, 18:30
    • becik
      Aujan Industries Co., Barbican Apple
      becik
      browar w miejscowości Dammam

kolor - złocisty
      piana - obfita zaraz po nalaniu, szybciutko jednak opadła, nie osadza się na szkle
      zapach - świeżutkiego zielonego jabłuszka
      smak - delikatny, dobrze zharmonizowany jabłkowy posmak w lekka goryczka i słodowym...
      2011-08-30, 17:38
    • kloss
      Vitis Industries, Mosin Gold Lager
      kloss
      Alkohol 5,5%, butelka 330 ml.
      Piana obfita, gęsta i trwała, barwa złocista.
      W smaku lekko kwaskowe, o nieco owocowym charakterze z niewielką goryczką....
      2020-05-18, 10:12
    • becik
      Aujan Industries Est., Barbican Lemon
      becik
      Mój ulubiony smak w piwach b/a - cytrynowy, lekko kwaskowate, co dodatkowo orzeźwia, pene w smaku, nagazwoanie bez zarzutu, jak dla mnie Barbicany były i sa najlepszymi piwami słodowymi na całym bliskim wschodzie...
      2007-09-03, 18:10
    • becik
      Aujan Industries Co., Barbican Strawberry
      becik
      Smak truskawki
      Piana znika zaraz po nalaniu, kolor dość piwny,w smaku oczywiście truskawkowy smaczek e słodowym posmakiem, zbyt mocno nagazowane, zdecydowanie lepsze po odstaniu w szklance.
      Browar w Damman, jak to sie prezentuje każdy widzi...
      2012-11-05, 23:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...