Aujan Industries Co., Barbican Apple

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Aujan Industries Co., Barbican Apple

browar w miejscowości Dammam

kolor - złocisty
    piana - obfita zaraz po nalaniu, szybciutko jednak opadła, nie osadza się na szkle
    zapach - świeżutkiego zielonego jabłuszka
    smak - delikatny, dobrze zharmonizowany jabłkowy posmak w lekka goryczka i słodowym posmakiem
    gaz - ciut za dużo ale ogólnie ok
    opakowanie - podoba mi się kolejna, różniąca się kolorystycznie puszka Barbican
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • kruger_nr1
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2005.11
    • 802

jakoś nie przemawiają do mnie te wersje jabłkowe . Naprawdę tylko degustacyjnie...
    Attached Files
    Kolekcja puszek piwnych:
    http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Aujan Industries Est., Barbican Apple
      becik
      Ostatni juz produkt z Dubaju - Barbican Apple, smak zielonego kwaskowatego jabłuszka podszedł mi w swoim smaku, dodtakowym atutem jest fakt, że nie wyczuwałem tu żadnej chemii, średni koszt w Syrii ok 50SP czyli 1 $, najtanej były Brabicany do dostania w Aleppo gdyz po 35 SP...
      2007-09-03, 18:30
    • kloss
      Vitis Industries, Mosin Gold Lager
      kloss
      Alkohol 5,5%, butelka 330 ml.
      Piana obfita, gęsta i trwała, barwa złocista.
      W smaku lekko kwaskowe, o nieco owocowym charakterze z niewielką goryczką....
      2020-05-18, 10:12
    • becik
      Aujan Industries Est., Barbican Strawberry
      becik
      Kolejne smakowe piwo b/a, tym razem truskaweczki, oprócz opisanych we wcześniej odmianach elementów to tu smak truskawek jest dla mnie zbyt słodki, chyba dodano zbyt duzo przejrzałych owoców, co nie znaczy, że nie mozna smiało po smaczek sięgnąć....
      2007-09-03, 18:13
    • becik
      Aujan Industries Co., Barbican Malt
      becik
      Browar w miejscowości Damman
      Kolor mocno bursztynowy, Piana, gruba, obfita po nalaniu, szybko opada. Zapach typowego napoju słodowego, lekko owocowy. W smaku bardzo delikatny, dobrze wyważony wytrawny posmak słodu plus miła goryczka. Jeden z najlepszych klasycznych "maltów" jakie...
      2010-12-22, 23:32
    • becik
      Aujan Industries Est., Barbican Malt
      becik
      Browar, a raczej wytwórnia napojów słodowych w Dubaju.
      Zielona butelka z firmowym kapslem twist-off. Dosknały image zewnętrzny, do zakupionia w Syrii i Jordanii.
      Klasyczne piwo b/a, jak i inne pite z butelki wiec opis pobiezny, w smaku doć gorzkawe, przypominajace naszego Lecha b/a....
      2007-09-03, 18:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...