Beer Academy, Academia Ginger

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Beer Academy, Academia Ginger

Mikrus w Erewaniu
    alk. 4,6%parametry nieznane
    kolor - jaśniutki, żółty, mętne
    piana - biała, drobna, puszysta, opada w zauważalnym tempie, zostaje nieduży kożuszek na szkle
    zapach - słabiutki, słodowo-imbirowy
    smak - dość pełne, treściwe, dominuje w smaku imbirowy, goryczkowy posmak, lekki posmak chmielu, dobra baza słodowa, całość bardzo dobrze się ze sobą komponuje, mi nie smakowało ale to tylko dlatego, że nie lubię imbiru i nie lubię piw imbirowych ale żonie smakowało
    gaz - bez zarzutu
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Nowa Zelandia, Christchurch, 84 Falsgrave Street - Brew Academy - ChinChiller
    abelincoln
    Brew Academy - ChinChiller Brewery znajduje się na dość dalekich przedmieściach Christchurch. Na tyle dalekich, że nie mam pojęcia, jak tam się Ci wszyscy ludzie zjawiaja. Ja dralowalem przez jakieś tereny przemysłowe, gdzie wieczorem nie było żywej duszy i nawet samochód - poza głównymi...
    2023-11-27, 19:13
  • yavo
    Armenia, Erewań, 10 Abovyan St, Beer Academy Etnograph
    yavo
    Lokal usytuowany naprzeciwko feralnego Kilikia Beerhouse, jednocześnie będący filią Beer Academy z ulicy Moskovyan (albo tamten jest filią tego, jak kto woli).

No soreczki, ale jeśli tutaj przy wejściu witam mnie rozchachany od ucha do ucha manager, a trzy kelnereczki rumienią się...
    2023-02-20, 16:48
  • becik
    Beer Academy, Academia Pils
    becik
    Mikrus w Erewaniu
    alk. 4,6%
    kolor - jasnozłocisty, mętne
    piana - biała, drobna, śmietankowa, puszysta, opada powoli, zostaje cienka warstwa na szkle
    zapach - słabiutki, głównie słodowy
    smak - dość pełne i w miarę treściwe, goryczka umiarkowana, dobrze...
    2017-05-12, 10:22
  • becik
    Beer Academy, Academia Bitter
    becik
    Mikrus w Erewaniu
    alk też 4,8%
    kolor - ciemny bursztyn, mętne
    piana - ecru, drobna, śmietankowa, dość zwarta ale jednocześnie bardzo delikatna
    zapach - słabiutki, słodowo-owocowy
    smak - dość pełne i w miarę treściwe, fajna goryczka, lekko drapiąca,...
    2017-05-12, 10:11
  • becik
    Beer Academy, Academia Weizen Bock
    becik
    Mikrus w Erewaniu
    parametrów nie znam
    kolor - jesny brąz, mętne
    piana - beżowa, drobna, opada szybko, zostaje cienka obwódka wokół szkła
    zapach - słabiutki, owocowo-słodowy
    smak - goryczka umiarkowana, lekko pestkowa, delikatne posmaki owocowe, toffi, niezła...
    2017-05-12, 09:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...