Przywieziony z Chin. Jak dla mnie przyzwoity w smaku, może ciut ciut za słodkawy. Piana szybko opadła
Jinan, Pure Malt Lager Beer
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...-
Channel: Czechy
-
-
Piwo przywiezione z Chin
Ekstrakt 11 Blg
Alkohol 3,7%
Butelka 330 ml, kapsel identyczny jak na innych piwach z browaru
z 4 piw tego browaru to chyba najbardziej przypomina w smaku europejskie piwa tego stylu. Piana dość obfita lecz dość szybko opada1 Photo-
Channel: Chiny
2024-09-17, 10:26 -
-
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
-
Channel: Chorwacja
-
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.