Pite z beczki, w firmowym szkle, w upale smakuje zdecydowanie lepiej, aczkolwiek nadal jest to niskogoryczkowy, kwaskowy napitek bez większych aspiracji.
Keo, Premium Beer
Collapse
X
-
Piwo o wyraźnie słodowym charakterze. Czyste i lekkie w profilu, dobrze się pije w upalny dzień. Żadnych kukurydzianych smaków czy też posmaków kwaskowych.
Nic nadzwyczajnego ale lepsze od naszych rodzimych koncernów.
Kolejny nowy kraj zaliczony, dzięki mojemu ulubionemu dostawcy
Comment
-
-
Dziś na tapecie nic specjalnego ale tego jeszcze nie piłem...
Piana - spora /nie opadła za szybko/ na dłużej warstewka i nawet ładny lacing.
Barwa - jasna, złota słomka.
Gaz - średni.
Aromat - łuska zbożowa, słód słodkawy.
Smak - słodkawy pilsolagerek z małą goryczką. Pląta się też jakaś średnia w smaku owocowość.
Nic ponad klasykę tej sztuki masowej
Comment
-
-
W moim piana znikała błyskawicznie, a gaz określiłbym jako spory (7/10). Piwo do zapamiętania tylko ze względu na piękne cypryjskie morze, nad którym zostało wypiteniepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Upominek od przyjaciół, spędzających krótkie wakacje w greckiej części Cypru.
Płyn dla mnie ukryty był w charakterystycznej, nawet niebrzydkiej, żółtej puszce z dużym czerwonym napisem KEO.
Piwo jest bladozłote, po nalaniu tworzy wysoką, dość drobną, ale średniotrwałą, pianę. Pachnie nieszczególnie, słodowo-zbożowo.
W smaku doskonale nijakie, lekko słodowe. Klasyczny śródziemnomorski eurolager. Gaz średni w kierunku wysokiego.
Po intensywnej towarzysko sobocie , taki płyn wchodzi nieźle - bezszmerowo i bezrefleksyjnie. Nawet na Mazowszu .
Przy okazji - Cypr jest w Azji???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji - Cypr jest w Azji???
Comment
-
Comment