Piwo z browaru restauracyjnego Taglaura
Kolor - ciemnozłocisty, delikatnie mętne
Piana - biała, drobna, gęsta, bardzo mocna, opada powoli, trzyma się szkła do samego końca
Zapach - delikatny, słodowo-owocowo-chmielowy
Smak - wreszcie, pierwsze piwo w Gruzji, które daje przyjemność z picia, gęste, treściwe, fajna mocna, chmielowo-owocowa goryczka, minimalnie zbożowe akcenty w kącikach ust
Gaz - bez zarzutu
Opakowanie - to bolączka gruzińskich brewpubów, brak firmowego szkła, podstawek
jednak samo piwo wynagradza wszystko
Kolor - ciemnozłocisty, delikatnie mętne
Piana - biała, drobna, gęsta, bardzo mocna, opada powoli, trzyma się szkła do samego końca
Zapach - delikatny, słodowo-owocowo-chmielowy
Smak - wreszcie, pierwsze piwo w Gruzji, które daje przyjemność z picia, gęste, treściwe, fajna mocna, chmielowo-owocowa goryczka, minimalnie zbożowe akcenty w kącikach ust
Gaz - bez zarzutu
Opakowanie - to bolączka gruzińskich brewpubów, brak firmowego szkła, podstawek
jednak samo piwo wynagradza wszystko