Cambrew Sihanoukville.Angkor Beer/brak innych danych/.Nie przypuszczalem, ze po rzadach Pol Pota i wojnie domowej potrafia tam produkowac piwo,ale okazalo sie,ze tak.Przypomina w klimacie EB Specjal z czasow jego swietnosci.Bardzo jasne,mocno zgazowane,z niewielka goryczka-idealne w tropikach do uzupelnienia plynow w organizmie.
Cambrew Sihanoukvill, Angkor Beer
Collapse
X
-
Odp: Kambodza
kloss napisał(a)
Cambrew Sihanoukville.Angkor Beer/brak innych danych/.Nie przypuszczalem, ze po rzadach Pol Pota i wojnie domowej potrafia tam produkowac piwo,ale okazalo sie,ze tak.Przypomina w klimacie EB Specjal z czasow jego swietnosci.Bardzo jasne,mocno zgazowane,z niewielka goryczka-idealne w tropikach do uzupelnienia plynow w organizmie.
NIEDOWIAREKMniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Nie mam mozliwosci zeskanowania etykiety,bo na razie nie mam skanera.W kazdej chwili moge wyslac ksero etykiety/nawet kolorowe/oraz odpowiednich stron w paszporcie.Dla niedowiarkow z Warszawy-jedna butelka tego piwa jest u Andrzeja w Piwach Swiata na Polnej w prezencie do degustacji.
Comment
-
-
O.K. ale jak na juniora to trochę zaskoczyłeś. Byłem szczęsliwy jak klient przywiózł mi piwo z Meksyku, a tu patrzę młodzież forumowa degustuje takie "wynalazki".
P.S. wypełnij swój profil - dobrze wiedzieć z kim mamy doczynienia.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
but. 0,64 l (prawdopodobnie) z wytłoczonym napisem "Angkor"
brak danych nt. zawartości alkoholu i ekstraktu
cena: 5000 - 6000 rieli (1$ = 4000 rieli)
Piana niezbyt trwała, nagazowanie odpowiednie, kolor dość jasny.
Smak intensywny, pełny, z solidnym słodem i dyskretną goryczką na drugim planie. Przypomina nieco piwa chińskie. Bardzo mi smakowało.
Comment
-
Comment