Znacznie więcej obiecywałem sobie po tym piwie, jednak okazało się przeciętne i niewiele mające wspólnego z nazwą.
Bemer, Irlandskij Ejl
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo Jasne 4,2% alk, 12,5 % extraktu zrobione specjalnie dla sieci sklepów piwnych z Biszkeku o tej samej nazwie IcebeerG. Piwa z browaru Bemer udało nam się dostać tylko w wersji lanej do peta w popularnych na wschodzie specjalnych punktach. Sklep IcebeerG położony w dzielnicy niedaleko browaru...2 Photos
-
Channel: Kirgistan
2023-11-19, 15:16 -
-
piwo pewnie miało być czeska dziesiątką, jednak jest słabiutkie i bez wyrazu, spróbowaliśmy raz i więcej nie podchodziliśmy do tego tematu. A zdjęcia piwa jak się odnajdą to uzupełnię...1 Photo
-
2023-11-19, 16:24 -
-
jak wszystkie inne piwa lane do butelek pet, jednak to piwo niespecjalnie mi podeszło, w smaku wyczuwalny nie ukryty alkohol, który przeszkadza w tym piwie.1 Photo
-
2023-11-19, 16:16 -
-
Wersja niefiltrowana Bemera i całkiem smaczna. Ogólnie lane do butelek pet piwa są nieco droższe od piw butelkowych w sklepie, ale widać, że ludzie lubią piwa lane i chętnie korzystają w oferty takich piw.1 Photo
-
2023-11-19, 16:13 -
-
Kolejne piwo lane w sklepie do butelek pet na wynos. cena podana w lokalnej walucie SOM za 1 litr piwa, w przeliczeniu ok, 6,80 zł. Piwo bardzo smaczne, jak dla mnie najlepsze z całej oferty Bemera.2 Photos
-
2023-11-19, 15:35 -
- Loading...
- Koniec listy.