Bemer, Irlandskij Ejl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kruger_nr1
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2005.11
    • 802

Bemer, Irlandskij Ejl

Znacznie więcej obiecywałem sobie po tym piwie, jednak okazało się przeciętne i niewiele mające wspólnego z nazwą.
    Kolekcja puszek piwnych:
    http://puszkikrugera.web-album.org/

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Bemer, IcebeerG
    kruger_nr1
    Piwo Jasne 4,2% alk, 12,5 % extraktu zrobione specjalnie dla sieci sklepów piwnych z Biszkeku o tej samej nazwie IcebeerG. Piwa z browaru Bemer udało nam się dostać tylko w wersji lanej do peta w popularnych na wschodzie specjalnych punktach. Sklep IcebeerG położony w dzielnicy niedaleko browaru...
    2023-11-19, 15:16
  • kruger_nr1
    Bemer, Czeszskoje
    kruger_nr1
    piwo pewnie miało być czeska dziesiątką, jednak jest słabiutkie i bez wyrazu, spróbowaliśmy raz i więcej nie podchodziliśmy do tego tematu. A zdjęcia piwa jak się odnajdą to uzupełnię...
    2023-11-19, 16:24
  • kruger_nr1
    Bemer, Barchatnoje
    kruger_nr1
    jak wszystkie inne piwa lane do butelek pet, jednak to piwo niespecjalnie mi podeszło, w smaku wyczuwalny nie ukryty alkohol, który przeszkadza w tym piwie.
    2023-11-19, 16:16
  • kruger_nr1
    Bemer, Nefiltrowannoje
    kruger_nr1
    Wersja niefiltrowana Bemera i całkiem smaczna. Ogólnie lane do butelek pet piwa są nieco droższe od piw butelkowych w sklepie, ale widać, że ludzie lubią piwa lane i chętnie korzystają w oferty takich piw.
    2023-11-19, 16:13
  • kruger_nr1
    Bemer, Rubinowoje
    kruger_nr1
    Kolejne piwo lane w sklepie do butelek pet na wynos. cena podana w lokalnej walucie SOM za 1 litr piwa, w przeliczeniu ok, 6,80 zł. Piwo bardzo smaczne, jak dla mnie najlepsze z całej oferty Bemera.
    2023-11-19, 15:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...