Piwo typu Munchen które było całkiem smaczne i dawało się wypić.
Steinbrau, Mjunchenskoje
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Piwo typu Amber z 16% ekstraktu. Całkiem ciekawe piwo, chyba najlepsze z 3 piw dostępnych w browarze.1 Photo
-
Channel: Kirgistan
2023-11-19, 17:26 -
-
Miało być piwo typu Kolsch, jednak wyszła rozwodniona 12ka, bo tyle ekstraktu wskazują w menu. Piwo do jednorazowego skosztowania.
-
Channel: Kirgistan
-
-
Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.