Wraz ze Stoutem (który jest jednak lagerem) jest do nabycia w Tesco
Hite, Hite
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo produkowane w południowokoreańskim browarze Hite dla dominikańskiej firmy Raivan SRL z Punta Cana. Oczywiście reklamowane marketingowym bełkotem jako "pierwsze piwo regionalne Dominikany, Karaibów i Ameryki Środkowej (sic! - komentarz mój), wyrastające z ciepła tutejszych ludzi i...
-
Channel: Korea Południowa
2017-07-11, 11:53 -
-
Cześć,
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
alk 4.3%
PET 1,6l
kolor - jasnozłocisty, wręcz słomkowy
piana - biała, drobniutka, puchowa, dość szybko opada
zapach - głównie słodowy, bardzo leciutki
smak - lekkie, trochę wodniste, leciutka goryczka, dominujący w tym wszystkim słodowo-kukurydziany...-
Channel: Korea Południowa
2017-04-25, 19:44 -
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam,
wracam do problematyki mojego warzenia azjatyckiego ale'a z przyprawami. Fermentacja burzliwa już powoli się kończy (10 dzień), trzeba będzie niedługo zlać na cichą.
Na cichej mam zamiar potrzymać piwo około dwóch tygodni (oczywiście zalezy to od tego...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment