Hite, Hite

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• wpadzio
    Hite, Canita
    wpadzio
    Piwo produkowane w południowokoreańskim browarze Hite dla dominikańskiej firmy Raivan SRL z Punta Cana. Oczywiście reklamowane marketingowym bełkotem jako "pierwsze piwo regionalne Dominikany, Karaibów i Ameryki Środkowej (sic! - komentarz mój), wyrastające z ciepła tutejszych ludzi i...
    2017-07-11, 11:53
  • Pitr96
    Piwa z krajów uczestniczących w mundialu w Katarze
    Pitr96
    Cześć,

Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...
    2022-10-24, 10:09
  • becik
    Hite, Extra Cold
    becik
    alk 4.3%
    PET 1,6l

kolor - jasnozłocisty, wręcz słomkowy
    piana - biała, drobniutka, puchowa, dość szybko opada
    zapach - głównie słodowy, bardzo leciutki
    smak - lekkie, trochę wodniste, leciutka goryczka, dominujący w tym wszystkim słodowo-kukurydziany...
    2017-04-25, 19:44
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 17:19
  • m2200
    Kiedy wrzucać przyprawy podczas cichej fermentacji?
    m2200
    Witam,

wracam do problematyki mojego warzenia azjatyckiego ale'a z przyprawami. Fermentacja burzliwa już powoli się kończy (10 dzień), trzeba będzie niedługo zlać na cichą.

Na cichej mam zamiar potrzymać piwo około dwóch tygodni (oczywiście zalezy to od tego...
    2019-05-16, 17:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...