Almaza, Laziza Pineapple

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

    Almaza, Laziza Pineapple

    Piwo b/a o smaku ananasowym, akurat bardzo lubie te owoce wiec i piwo mi również smakowało, gasi pragnienie, jest leciutkie w smaku, bez wyczuwalnej chemii, jak dla mnie więcej nie potrzeba, polecam
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • Jaroslav
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    🍼
    • 2005.10
    • 967

    #2
    Barwa soku jabłkowego. Piana nikła już od początku i szybko nie pozostaje
    po niej nawet ślad. Nagazowanie odpowiednie - średnio-intensywne. Jeśli chodzi
    o zapach, miałbym poważne problemy odróżnić to piwo od soku ananasowego.
    W smaku ciekawe połączenie ananasa z nutką chmielową. Jak napisał przedmówca
    nie czuć chemii. Na sześciu degustatorów, pięciu wydało pozytywną ocenę. Ogólnie:
    4,5/5 w swojej klasie (niebo lepsze niż nasze Reddsy itp.)

    Dzięki Becik za możliwość spróbowania.

    Comment

    • becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

      #3
      odpowiadając na pytanie nt kapsli, na Lazizach obecnie są używane dwa rodzaje, różniące się kolejnością - zamienną kolorów w napisie Laziza, widać jak na skanie
      Attached Files
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

      Comment

      • Jaroslav
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        🍼
        • 2005.10
        • 967

        #4
        Ja akurat mam na wymianę jaśniejszą wersję.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X