Smak jabuszkowy, mi nie podchodziło z prostego zględu, że nie lubię jabłkowych napojów, bardziej przypominało w smaku zielony owoc czyli bardziej kwaskowaty niz słodki, choc a jak i inne smakowe Lazizy mogę smiało polecić
Almaza, Laziza Apple
Collapse
X
-
Almaza, Laziza Apple
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak -
Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2011-01-12, 08:38.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Related Topics
Collapse
-
Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...-
Channel: Portugalia
-
-
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...-
Channel: Armenia
2024-07-10, 12:32 -
-
Obecnie w Libanie działają trzy browary, Almaza, Viva Beer oraz "browar" produkujący jedynie piwa bezalkoholowe Brood. Almaza - zapewne wszystkim znany, najpopularniejszy browar, obecnie należący do Heinekena. Produkuje obecnie 2 piwa, Pilsner oraz Pure Malt, a także bezalkoholowe Lazizy....
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Zakładam ten temat ku przestrodze.
Na prawdę nie warto kupować tej mieszanki wody, cukru, kwasku cytrynowego i soku malinowego.
Butelka 280 ml. Alk. 0,0%
...
-
Channel: Liban
-
-
Piwo b/a o smaku ananasowym, akurat bardzo lubie te owoce wiec i piwo mi również smakowało, gasi pragnienie, jest leciutkie w smaku, bez wyczuwalnej chemii, jak dla mnie więcej nie potrzeba, polecam...
-
Channel: Liban
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment