Almaza, Laziza Apple

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Almaza, Laziza Apple

Smak jabuszkowy, mi nie podchodziło z prostego zględu, że nie lubię jabłkowych napojów, bardziej przypominało w smaku zielony owoc czyli bardziej kwaskowaty niz słodki, choc a jak i inne smakowe Lazizy mogę smiało polecić
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2011-01-12, 08:38.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Portugalia, Sintra, Calçada Rio do Porto 2710-616, Villa Craft Beer & Bread
      pebejot
      Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
      Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...
      2023-09-17, 14:43
    • pebejot
      Armenia, Erewań, Amiryan 4, Dors craft beer & kitchen
      pebejot
      Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
      Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
      Wnętrze niezbyt...
      2024-07-10, 12:32
    • becik
      Patrol piwny - Liban
      becik
      Obecnie w Libanie działają trzy browary, Almaza, Viva Beer oraz "browar" produkujący jedynie piwa bezalkoholowe Brood. Almaza - zapewne wszystkim znany, najpopularniejszy browar, obecnie należący do Heinekena. Produkuje obecnie 2 piwa, Pilsner oraz Pure Malt, a także bezalkoholowe Lazizy....
      2010-03-12, 22:58
    • Latarnik
      Almaza, Laziza Raspberry
      Latarnik
      Zakładam ten temat ku przestrodze.
      Na prawdę nie warto kupować tej mieszanki wody, cukru, kwasku cytrynowego i soku malinowego.
      Butelka 280 ml. Alk. 0,0%
      ...
      2007-07-06, 22:34
    • becik
      Almaza, Laziza Pineapple
      becik
      Piwo b/a o smaku ananasowym, akurat bardzo lubie te owoce wiec i piwo mi również smakowało, gasi pragnienie, jest leciutkie w smaku, bez wyczuwalnej chemii, jak dla mnie więcej nie potrzeba, polecam...
      2007-09-03, 17:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...