Smak jeżynowy, Podobnie jak do poprzednich bardzo miły w smaku mimo pewnej wyczuwalnej sztuczności, która w ogóle nie przeszkadza. Nagazowanie bez zarzutu, piana dość dobra, jedyny jej mankament to to, że szybko opada. W składzie przyjemny jeżynowy smak, słodowe nuty jak zawsze w tych w smakowych napojach słodowych dopiero wyczuwalne w tle. Każda butelka Brooda jest dedykowana, ma tłoczony napis Kassatly Chtaura. Napoje słodowe z tego browaru jest dość ciężko znaleźć. W ani jednym sklepie w Libanie ich nie widziałem. Wszystkie Broody otrzymałem w browarze.
Kassatly Chtaura, Brood Blackberry
Collapse
X
-
Kassatly Chtaura, Brood Blackberry
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Alkohol 4,6%, butelka 330 ml.
Piany brak, barwa złocista.
W smaku od pierwszej chwili dominuje nieprzyjemna gorzkawość z wyraźnymi nutami spalenizny. W tle pojawia się lekka kwaskowość....-
Channel: Liban
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Nie wiem do końca jaki to smak, podejrzewam granat. Słodowy napój bezalkoholowy. Zawiera cała masę witamin. Wygląda jak na zdjęciu, piana mierna, szybko opada. W smaku dominujący zapach granaty (jakiejś innej grenadyny), sprawia wrażenie sztucznego. Choć na ugaszenie pragnienia doskonałe....
-
2010-03-16, 17:24 -
-
Smak jabłuszkowy, przyjemny, przypomina świeże, zielone, lekko niedojrzałe jabłko. Dopiero daleko w tle da się wyczuć słodową nutę. Przyjemne w piciu, nagazowanie jak dla mnie bez zarzutu. Piana dość długo się trzymała ale była lekko krzaczasta, i dość skromna....
-
-
-
Kolejny bezalkoholowy napój słodowy. Tym razem o smaku ananasa. również jak i w przypadku granatu smak ananasowy wydaje sie być sztuczny choć jest również przyjemny i pije sie go bardzo dobrze. Dodatkowy plus, ze jest bardziej wytrawny niż słodki. Smak ananasa przełamany jest lekkim słodowym...
-
2010-03-16, 17:29 -
- Loading...
- Koniec listy.