Himalayan, Commando Super Strong

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kloss
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 2526

Himalayan, Commando Super Strong

Piana dość obfita, umiarkowanie trwała.
    Barwa cytrynowa.
    W smaku przede wszystkim czuć alkohol. Nuty spirytusowe tłumią inne smaki. Przebija się niewyraźna słodowość. Wyczuwalna jest też niezbyt silna, ale wyraźna i trwała goryczka.
    Jakbym wypił kilka to przypuszczam, że rzeczywiście mogłoby mnie powalić na glebę jak komandos atakujący znienacka.
    Attached Files
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12884

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss
    komandos atakujący znienacka.
    z siłą voltów?

Comment

• kloss
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 2526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
      z siłą voltów?
      6,5% -zapomniałem podać. Butelka 650 ml -podstawowa pojemność piwa w Nepalu (i Indiach)

Comment

Related Topics

Collapse

• wpadzio
        Prawda, Trudeau
        wpadzio
        W swojej politycznej serii restauracyjny mikrus z Lwowa sięga po raz trzeci za ocean i po prezydentach Wielkiego Strażnika Ludzkości umieszcza na etykiecie premiera sąsiada z północy. Justin Trudeau jest najmłodszym premierem w historii Kanady, a swój urząd sprawuje od 2015 roku. Piwo jest...
        2019-07-28, 16:44
      • Blackbeard
        Matuška, Double IPA
        Blackbeard
        Ekstrakt: nie podano. Alkohol: 7,6%.

Kolor: Ciemny pomarańcz, zmętnienie widoczne gołym okiem.
        Piana: Biała, w przewadze drobnopęcherzykowa, jest bardzo trwała i zostawia firanki na szkle.
        Zapach: Dość intensywny, skomponowany z owoców egzotycznych, diacetylu i alkoholu....
        2019-04-22, 15:53
      • Dreamer
        Buxton, Yellow Belly Peanut Butter Biscuit Stout
        Dreamer
        O tym piwie napisano już sporo i opinie są podzielone. Od początku czuć, że będzie na bogato. Zapach jest tak silnie czekoladowy, źe mógłby to być likier, nie piwo. Mnóstwo mlecznej czekolady, przeplecionej nutą waniliową z dodatkiem aromatów orzechowych mIesza się w słodki krem czekoladowo-orzechowy....
        2018-10-14, 22:15
      • wychu
        Wrażenia z wakacji USA
        wychu
        Witam wszystkich. Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, więc proszę admina o ewentualne przeniesienie. Ostatnio wróciłem z prawie 3 tygodniowych wakacji w USA i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami odnośnie piwa w tymże kraju. Bazą wypadową do podróży po USA było Portland...
        2016-08-08, 08:21
      • Dreamer
        BrewDog, Elvis Juice
        Dreamer
        styl: IPA
        alk. 6,5%

Nowe-nie nowe piwo BrewDoga. Jego premiera w wersji Prototype (krótkie jednorazowe wypusty eksperymentalnych piw, które nierzadko później trafiają do stałej oferty) miała miejsce prawie rok temu, w lipcu 2015. To grejpfrutowe IPA uwarzone z dodatkiem...
        2016-04-07, 17:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...