Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Habeco (Hanoi), Bia Ha Noi

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kloss
    Habeco (Hanoi), Hanoi Beer
    kloss
    Alkohol 5%, butelka 0,33.
    Piana dość obfita, szybko się dziurawi, ale jest dosyć trwała.
    Barwa cytrynowa.
    W smaku lekko słodowe z wyrażnie cytrynowymi nutami i delikatnym jabłkowym posmaczkiem. Kwaskowe, w zasadzie pozbawione goryczki....
    2009-08-24, 17:26
  • becik
    Habeco (Hanoi), Truc Bach
    becik
    Alkohol 5,3%
    Dość rzadkie do dostania piwko, poza browarem, gdzie zostałem poczęstowany widziane tylko w jednym lokalu.
    Złociste, aromatyczne, piana biała, trwała, pełne w smaku, dość treściwe, zbyt duże nagazowanie, leciutka chmielowość plus słodkawość, zielona butelka,...
    2011-09-19, 17:00
  • becik
    Patrol piwny - Wietnam
    becik
    Jeśli chodzi o patrol piwny w Wietnamie to raczej będę musiał go ograniczyć do samego Hanoi o czym później. Nie była to wycieczka piwna więc po za stolicą nic piwnie nie penetrowałem.

Kilka słów wstępu - Wietnam i Wietnamczycy kojarzyli mi się z bardzo pracowitym narodem...
    2011-09-21, 21:41
  • becik
    Wietnam, Hanoi, 23 Thai Thinh, Van Tue
    becik
    Browar restauracyjny, położony ok 5 km od centrum. Spotkałem się również z drugą nazwą tego browaru - Hanoi Uptown Brewery.
    Jest to dość ekskluzywna restauracja z masa importowanego wina, głównie z Ameryki Południowej, bardzo dużym wyborem kuchni wietnamskiej, szczególnie owoców...
    2011-10-01, 11:26
  • becik
    Legends Bier Hanoi, Dunkel
    becik
    Pite zarówno w browarze jak i w dwóch restauracjach browaru w Hanoi.
    Barwa prawie czarna, nieprzenikniona, piana lekko bezowa, opada dośc szybko, w smaku dominują leciutkie palono-kawowe nuty plus lekki owocowy posmaczek, nagazowanie dobre. najczęściej pite przeze mnie ciemne piwo w Hanoi...
    2011-09-20, 07:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...