Aujan Industries Est., Barbican Pomegranate

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Aujan Industries Est., Barbican Pomegranate

Nastepna oranzada przywieziona z Dubaju, tym razem o smaku jablka granatu. Nie dziekuje, nigdy wiecej

Related Topics

Collapse

• becik
    Aujan Industries Est., Barbican Apple
    becik
    Ostatni juz produkt z Dubaju - Barbican Apple, smak zielonego kwaskowatego jabłuszka podszedł mi w swoim smaku, dodtakowym atutem jest fakt, że nie wyczuwałem tu żadnej chemii, średni koszt w Syrii ok 50SP czyli 1 $, najtanej były Brabicany do dostania w Aleppo gdyz po 35 SP...
    2007-09-03, 19:30
  • becik
    Aujan Industries Co., Barbican Apple
    becik
    browar w miejscowości Dammam

kolor - złocisty
    piana - obfita zaraz po nalaniu, szybciutko jednak opadła, nie osadza się na szkle
    zapach - świeżutkiego zielonego jabłuszka
    smak - delikatny, dobrze zharmonizowany jabłkowy posmak w lekka goryczka i słodowym...
    2011-08-30, 18:38
  • kloss
    Vitis Industries, Mosin Gold Lager
    kloss
    Alkohol 5,5%, butelka 330 ml.
    Piana obfita, gęsta i trwała, barwa złocista.
    W smaku lekko kwaskowe, o nieco owocowym charakterze z niewielką goryczką....
    2020-05-18, 11:12
  • becik
    Aujan Industries Est., Barbican Pineapple
    becik
    Smak ananasowy połaczony ze słodowym posmakiem daje jak dla mnie doskonałe połączenie, orzeźwia, lekka słodkawośc wymieszana z goryczką, piłem ten smak najczęsciej oprócz cytrynki...
    2007-09-03, 19:17
  • becik
    Aujan Industries Co., Barbican Pineapple
    becik
    Browar w miejscowości Damman
    Piana jak zwykle w tego typie napojów/piw opada szybko. Smak doskonały. Świetnie wyważony ananas ze słodowymi nutami. W tle dociera do kubków smakowych leciutki i miły chmielowo goryczkowy posmaczek. Nagazowanie moim zdaniem jest ciut za duże. Ogólnie saudyjskie...
    2010-12-23, 23:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...