Nastepna oranzada przywieziona z Dubaju, tym razem o smaku jablka granatu. Nie dziekuje, nigdy wiecej
Aujan Industries Est., Barbican Pomegranate
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Ostatni juz produkt z Dubaju - Barbican Apple, smak zielonego kwaskowatego jabłuszka podszedł mi w swoim smaku, dodtakowym atutem jest fakt, że nie wyczuwałem tu żadnej chemii, średni koszt w Syrii ok 50SP czyli 1 $, najtanej były Brabicany do dostania w Aleppo gdyz po 35 SP...
-
Channel: Zjednoczone Emiraty Arabskie
-
-
browar w miejscowości Dammam
kolor - złocisty
piana - obfita zaraz po nalaniu, szybciutko jednak opadła, nie osadza się na szkle
zapach - świeżutkiego zielonego jabłuszka
smak - delikatny, dobrze zharmonizowany jabłkowy posmak w lekka goryczka i słodowym...-
Channel: Arabia Saudyjska
-
-
Alkohol 5,5%, butelka 330 ml.
Piana obfita, gęsta i trwała, barwa złocista.
W smaku lekko kwaskowe, o nieco owocowym charakterze z niewielką goryczką....-
Channel: Papua Nowa Gwinea
2020-05-18, 11:12 -
-
Kolejne smakowe piwo b/a, tym razem truskaweczki, oprócz opisanych we wcześniej odmianach elementów to tu smak truskawek jest dla mnie zbyt słodki, chyba dodano zbyt duzo przejrzałych owoców, co nie znaczy, że nie mozna smiało po smaczek sięgnąć....
-
Channel: Zjednoczone Emiraty Arabskie
-
-
Browar w miejscowości Damman
Kolor mocno bursztynowy, Piana, gruba, obfita po nalaniu, szybko opada. Zapach typowego napoju słodowego, lekko owocowy. W smaku bardzo delikatny, dobrze wyważony wytrawny posmak słodu plus miła goryczka. Jeden z najlepszych klasycznych "maltów" jakie...-
Channel: Arabia Saudyjska
-
- Loading...
- Koniec listy.