O w morde, to jade wykupić cały zapas!
Palm, Kronengold Kirsche
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJakie 3,7? To przecież tylko 1,3 kosztuje!
Comment
-
-
Przekonanie może i masz, ale różni się od mojego. Wedle mnie jest to krierbier (czy jakoś tak). Występuje w piwowarstwie belgijskim, np. robi to Liefmans. Czyli jasne ale aromatyzowane wiśnią. Smakuje nieźle, bo Belgowie zwykle robią dobre piwa. Jeśli będziesz na dworcu Stadon ok. 14-tej jutro, mogę podrzucić Ci flaszeczkę.
Comment
-
-
Ciężko mi się spierać, bo piłęm to piwo w zeszłym roku, ale wydaje mi się, że smakowało jak fermentowane z wiśniami, a nie tylko aromatyzowane. Zresztą chodzi Ci zapewne o kriekbier czyli popularniej kriek, a jest to nazwa służąca do określania wiśniowych lambików
W Warszawie mogę być najwcześniej w pierwszy weekend listopad,a więc niestety nie skorzystam jutro z oferty. Niemniej dziękuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseCiężko mi się spierać, bo piłęm to piwo w zeszłym roku, ale wydaje mi się, że smakowało jak fermentowane z wiśniami, a nie tylko aromatyzowane. Zresztą chodzi Ci zapewne o kriekbier czyli popularniej kriek, a jest to nazwa służąca do określania wiśniowych lambików
W Warszawie mogę być najwcześniej w pierwszy weekend listopad,a więc niestety nie skorzystam jutro z oferty. Niemniej dziękuję
Comment
-
Comment