PIANA: spora lecz szybko opada i ładnie oblepia szkło
KOLOR: ciemno brązowy, rubinowy
ZAPACH: owocowy, wiśnia, porzeczka, karmel, paloność, sodycz
SMAK: kwaskowe, jakby sok porzeczkowy, karmel, kwaśne owocowe wino, chmiel, wiśnia, aromat wędzonki, lekko cierpkie, w finiszu delikatna goryczka
WYSYCENIE: średnie
OPAKOWANIE: Poprawne i przyciągajace uwagę
UWAGI:
Warka 23/02/17 1515AO54
Alc. 5.5% Vol.
Zdziwiłem sie troche bo to dziwne Piwo, ten kwaskowaty smak kompotu/wina owocowego - porzeczkowo-wiśniowego jest dla mnie zaskoczeniem.
Ciekawe nowe doznanie i to jest na plus a czy zainteresował bym sie jeszcze raz tym Piwem ? raczej nie bo są lepsze propozycje na Piwnym rynku, przynajmniej dla mnie bo może komuś akurat trafi w gusta a z gustami wiadomo ...
Polecam spróbować i samemu zdecydować czy zostanie u Ciebie na dłużej
Pozdrawiam
KOLOR: ciemno brązowy, rubinowy
ZAPACH: owocowy, wiśnia, porzeczka, karmel, paloność, sodycz
SMAK: kwaskowe, jakby sok porzeczkowy, karmel, kwaśne owocowe wino, chmiel, wiśnia, aromat wędzonki, lekko cierpkie, w finiszu delikatna goryczka
WYSYCENIE: średnie
OPAKOWANIE: Poprawne i przyciągajace uwagę
UWAGI:
Warka 23/02/17 1515AO54
Alc. 5.5% Vol.
Zdziwiłem sie troche bo to dziwne Piwo, ten kwaskowaty smak kompotu/wina owocowego - porzeczkowo-wiśniowego jest dla mnie zaskoczeniem.
Ciekawe nowe doznanie i to jest na plus a czy zainteresował bym sie jeszcze raz tym Piwem ? raczej nie bo są lepsze propozycje na Piwnym rynku, przynajmniej dla mnie bo może komuś akurat trafi w gusta a z gustami wiadomo ...
Polecam spróbować i samemu zdecydować czy zostanie u Ciebie na dłużej
Pozdrawiam
Comment