Strubbe, Queen Molly Nova Scotia Stout

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Strubbe, Queen Molly Nova Scotia Stout

Butelka 0,33 litra, alkohol 5,1 %, eks.brak, kapsel goły czerwony
    Kolor - czarny, chyba klarowny
    Piana - brązowa, średniowysoka i trwała
    Zapach - kawowo-karmelowy, średnio intensywny
    Gaz - właściwy
    Smak - delikatnie karmelowy, nuty kawowe, średnio palony, średnio słodkie z lekką goryczką
    Poprawne piwo.

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 1338 (802 opisane na forum ) 702 - nowe na forum (moje)
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Stout:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      USA, Hawaje, Honolulu, 700 Queen St, Aloha Beer Company
      pebejot
      Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
      Jest to niezwykle urocze miejsce.
      Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
      Wchodzimy do środka,...
      2022-11-15, 10:44
    • AaLeX
      Nova Paka, Český Ležák Original
      AaLeX
      Nowość w polskim Aldi. Alkokol 5,4%, skład: woda, słód, chmiel. Spełnia zatem niemiecką normę. Napis "tylko w Aldi" sugeruje, że jest to piwo warzone dla tego marketu. Zapach chmielowy, barwa bursztynowa, piana niezła, na początku bardzo obfita. Smak bardzo ciekawy, ziołowa goryczka...
      2024-08-27, 13:46
    • darekd
      Nová Paka, Novopacké Světlý Výroční Ležák 150
      darekd
      Alk. 5,15%

Piwo z etykietą na 150 lecie browaru (2022 r.), która spodobała się chyba polskiemu dystrybutorowi, w związku z czym butla PET 1,5l. jest dostępny w Polsce. Te butelki PET nowopacki browar wciska również po marketach w Czechach i zazwyczaj są to mixy ich dotychczasowych
      ...
      2024-07-21, 01:06
    • dadek
      Czechy, Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...