alk. 3%
Piwo z mikrusa w Mostarze, uwarzona została tylko jedna warka na bazie ale ze skórkami z cytryn z 60 kg owoców, ale na ile, zabijcie, nie powiem bo nie pamiętam.
Cóż powiedzieć, wspaniała, aksamitna treściwość i pełnia, gęste z mocną cytrynowa nutą przełamana chmielowym posmakiem.
Piana jednak dość mizerna, choć to co jest jest zwarte i długo się utrzymuje. Dobre nagazowanie.
Po prostu świetny radler
pite w browarze
Piwo z mikrusa w Mostarze, uwarzona została tylko jedna warka na bazie ale ze skórkami z cytryn z 60 kg owoców, ale na ile, zabijcie, nie powiem bo nie pamiętam.
Cóż powiedzieć, wspaniała, aksamitna treściwość i pełnia, gęste z mocną cytrynowa nutą przełamana chmielowym posmakiem.
Piana jednak dość mizerna, choć to co jest jest zwarte i długo się utrzymuje. Dobre nagazowanie.
Po prostu świetny radler
pite w browarze