To piwo jest straszne. Kompletny niewypał gatunkowy, płaski w smaku, udający belga mózgotrzep. Wylałem w połowie.
Bernard, Bohemian Ale
Collapse
X
-
Nie mam ochoty zbytnio rozpisywać się na temat piwa. W zapachu kolendra i owoce, smakowo owocowo-drożdżowo-alkoholowe, zostawia cierpkie uczucie na języku. Słabe piwo, ale tragiczne nie jest, piłem dość zimne, przynajmniej mam kapsel do kolekcji.
Comment
-
-
Bardziej niż potworne czy straszne, moim zdaniem pasuje do niego slavoyowe"niewypał gatunkowy"
Mocno alkoholowe, kolendrowe i drożdżowe. Przyjemność z picia głownie w odniesieniu do potencjalnego upodlenia, jeśli nie bierzesz tego pod uwagę nie pij. Jeśli bierzesz, kup dwa Argusy Portery za tą samą cenę
Zakup w Lidlu za 4 zł i trochę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziPotworna słabizna. Zdecydowanie odradzam, bo piwo po prostu nieudane, a jak widać po wpisach poprzedników: uporczywie nieudane.
Comment
-
-
Pryjaciel przywiózł z Czech-kompletnie inne piwo niż lidlowskie.
W zapachu drożdżowe, kolendra, zapach słodki, ale nie alkoholowy. Może troszkę brzoskwinia. Nuta dolna ziołowa, likier ziołowy. W smaku chmielowe, goryczka dość wyraźna, czeska. Piwo pełne, alkohol wyczuwalny na granicy 5vol. Super, wytrawne, solidne, nie taki ulep na pszenicy z wódką jak niegdyś.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment