Nowy browar restauracyjny w Pradze otwarty 30 października 2014 r.
11% ekstr.
4,5% alk.
Aromat - słód, skórka chlebowa, drożdże, nieco chmielu
Piana - gęsta, dość wysoka, trochę zostaje na szkle
Barwa - słomkowo-cytrynowa, mętna, przypomina pszeniczne piwa
Wysycenie - średnie, wyraźnie musuje
Smak - drożdże, wyraźna goryczka o ziołowym profilu, chlebowość
Treściwe - całkiem pełne w smaku
Porządne piwko. Górna półka klasyki
11% ekstr.
4,5% alk.
Aromat - słód, skórka chlebowa, drożdże, nieco chmielu
Piana - gęsta, dość wysoka, trochę zostaje na szkle
Barwa - słomkowo-cytrynowa, mętna, przypomina pszeniczne piwa
Wysycenie - średnie, wyraźnie musuje
Smak - drożdże, wyraźna goryczka o ziołowym profilu, chlebowość
Treściwe - całkiem pełne w smaku
Porządne piwko. Górna półka klasyki
Comment