Najnowszy praski browar restauracyjny
Ekstr. 12%
Aromat - wyczuwalna specyficzna chmielowa ziołowość
Piana - dość wysoka, średnio-gęsta, umiarkowanie trwałą
Barwa - słomkowo - jasnozłota, zmętniona
Smak - dziwaczna, wyraźna piołunowa goryczka, tępa, drożdżowy kwasek, minimalna chlebowość
Treściwość - umiarkowana
Dziwna goryczka, da się wypić, ale bez zachwytów.
Ekstr. 12%
Aromat - wyczuwalna specyficzna chmielowa ziołowość
Piana - dość wysoka, średnio-gęsta, umiarkowanie trwałą
Barwa - słomkowo - jasnozłota, zmętniona
Smak - dziwaczna, wyraźna piołunowa goryczka, tępa, drożdżowy kwasek, minimalna chlebowość
Treściwość - umiarkowana
Dziwna goryczka, da się wypić, ale bez zachwytów.
Comment