Piwo górnej fermentacji w stylu belgijskiego dubla w praskiego minibrowaru.
ekstr. 18%
alk. 7%
Aromat - przyjemny, wyraźny, suszone owoce /śliwki/, karmel
Piana - gęsta, wysoka, zostawia trwały wianuszek
Barwa - brązowo-brunatna, mętna
Wysycenie - umiarkowane
Smak - cierpko-suszone owoce, karmel, łagodna palona goryczka, alkoholu nie czuć
Treściwość - jak na 18% to leciutkie
Smaczne piwo, tylko wydało mi się dość lekkie, ale ma cechy stylu i pije się dobrze
ekstr. 18%
alk. 7%
Aromat - przyjemny, wyraźny, suszone owoce /śliwki/, karmel
Piana - gęsta, wysoka, zostawia trwały wianuszek
Barwa - brązowo-brunatna, mętna
Wysycenie - umiarkowane
Smak - cierpko-suszone owoce, karmel, łagodna palona goryczka, alkoholu nie czuć
Treściwość - jak na 18% to leciutkie
Smaczne piwo, tylko wydało mi się dość lekkie, ale ma cechy stylu i pije się dobrze