Chodovar, Prezident

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Noriusz81
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.11
    • 388

W chwili obecnej kosztuję i... do zachwytów daleko.
    Piję zimne i raczej do ogrzania nie dopuszczę.
    W aromacie słodowość oraz elementy cytrusowości, ale niekoniecznie w dobrym wydaniu.
    Goryczka wydaje się lekko ściągająca, metaliczna, ponadto posmaki kwaskowe...
    Z poprzednich spotkań z tym piwem nie wyniosłem złych wrażeń, zatem za jakiś czas do niego powrócę. Może tak jak w dzisiejszym przypadku - spowodowanym nowym kapslem do zdjęcia :-)
    Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
    Liczba kapsli z piw, które wypiłem:
    2286 ze 162 krajów
    Noriuszowe piwa - zdobyte kraje

Comment

• Javox
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2009.11
      • 6462

Dziś porażka!

Prawie bez gazu i piany, słodowo-zbożowe... ale w tych realiach wypada to bardzo słabo.
      Pod koniec nie jest lepiej... pojawia się "metal" w smaku dołączając do ocynku w zapachu...

Etykieta poszła z beżowego w żółty...
      Attached Files
      Last edited by Javox; 2013-12-16, 11:59.

Comment

• leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

Dobra i wrzynająca się w pamięć kompozycja kukurydzy. I gotowanej, i świeżej, i przefermentowanej.

Gdybym pił w ciemno, obstawiłbym jakieś czeskie piwo bezalkoholowe. 3,50 zł wydane na marne.

Comment

• Javox
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2009.11
          • 6462

Gdy piłem je ostatnio było bardzo dobrze...

Piana i lacing całkiem fajnie, aromat to niezła zbożowość i zioła a w smaku ze słodu wychodziły nuty kwiatowe. Goryczka nie za duża, dopasowana.

Graficznie bez zmian - już by się fotkę dodało!

Comment

• becik
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2002.07
            • 14999

kolor - złocisty
            piana - biała, dość drobna, trzyma fason do końca w zubożonej formie
            zapach - lekki, głównie słodowy
            smak - lekkie jednocześnie pełne i treściwe, fajna goryczka oraz posmak słodowy, momentami zbyt słodki ale całość bardzo fajna
            gaz - troszkę za dużo
            Attached Files
            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• LESNICZYy
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              🥛🥛🥛
              • 2018.01
              • 957

Wczoraj i w sobotę piłem owe piwo . W smaku słodowe bez goryczki , warka 11.19 . Zakupione w Auchan z promocji za 1,97 zł . Dość słabe jak na Czechy , Svijany zdecydowanie smaczniejszy .

Comment

Przetwarzanie...
              X