Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki
Wyświetlenie odpowiedzi
Kocour Varnsdorf, Catfish Suměcek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziA te plotki o magii, którą wprowadzał Honza do piw bardzo mnie bawią, szczególnie, że nie warzył tam piwa
Co do kocurowego Suma - jeszcze w lipcu piłem go z beczki i z butelki w różnych miejscach, był bez zarzutu. Pity zaś tydzień temu z butli miał już bardzo wyraźny diacetyl. To pierwszy przypadek żebym zawiódł się na tym piwie, więc mam nadzieję, że to jednorazowe potknięcie.I'm sitting here completely surrounded by NO BEER!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziPiwo wspaniałe, ale bardzo delikatne. Myślę, że za dwa miesiące będzie warto je kupować w Polsce... I jak większość APA, należy spożywać najświeższe jak to możliwe. W przypadku Sumeczka maksymalnie miesiąc do końca daty ważności (dają 2 miesiące od rozlewu). Później robi się jednowymiarowe. Taki urok"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pity wczoraj bardzo zawiódł. Mocna, agresywna goryczka, której zdecydowanie brakowało jakiejś kontry słodowej, pustka, wodnistość, a do tego nieprzyjemne masełko.
Kiedyś lubiłem to piwo, ale powrót do niego po dłuższym czasie mocno mnie rozczarował.
Comment
-
Comment