Ørbæk, Amager Julebryg 2011

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Ørbæk, Amager Julebryg 2011

Butelka 0,5 litra, alkohol 6,8 %, eks. brak, kapsel Amager
    Kolor - czerwony grejfrut, mętne
    Piana - drobna, wysoka i trwała
    Zapach - słodki lekki
    Gaz - ok
    Smak - lekko winne, nuty słodko-miodowe oraz razowo-chlebowe, lekki kwasek i goryczka, wyraźna słodycz
    Smaczne

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 4496 - moje 2199 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• deMiro
      Ciszyn Grand Champion 2011 pokal, pełny bronek, tektura. Oddam za dobre piwo lub dwa
      deMiro
      Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
      2021-01-23, 13:29
    • wpadzio
      Amager, Julebryg 2014
      wpadzio
      Bożonarodzeniowe piwo od Amagera w wersji 2014, czyli belgijskie ale ze słodami pilzneńskim, jęczmiennym, CaraAroma, czekoladowym, Crystal 400 i 150 oraz Light Crystal. Tylko jeden chmiel - Cascade. Dodatkowo cukier trzcinowy no i belgijskie drożdże. Alkohol 6,5%. Piwo jest niefiltrowane i niepasteryzowane....
      2016-04-15, 22:30
    • ART
      Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2011!
      ART
      Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2011!

Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2011 (z wyjątkiem piw warzonych...
      2012-01-25, 04:18
    • majowypan
      oddam polskie etykiety 2011 - 2014
      majowypan
      Witam Szanowne Grono.
      Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
      2018-05-13, 17:56
    • darekd
      Loncium, Schwarze Gams
      darekd
      Czarna kozica (czyli Bock) z rzemieślniczego browaru w Karyntii.

6,2% alk.

Chmiele - Perle, Spalter Select, Saaz (wszystkie bio)

https://loncium.at/show_content.php?sid=44

Aromat - palony słód, pod nimi owoce (dojrzała truskawka, może słodkie...
      2025-01-23, 01:25
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...