Harboe, De 5 Gaarde Didrik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Harboe, De 5 Gaarde Didrik

Butelka 0,5 litra, alkohol 7,5 %, eks. brak, kapsel De 5 Gaarde
    Kolor - miedziany, klarowny
    Piana - drobna, wysoka, średnio trwała
    Zapach - słodki z nutą owocową
    Gaz - okey
    Smak - słodko-owocowe z nutą ziołową, ziółka (przyprawy) średnie, wyraźna słodycz, średnia goryczka
    Fajne piwo.

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 2752 - moje 1404 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Didrik:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
      2024.07.05-07, Rzeszów, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
      Petitpierre
      Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
      2024-07-07, 18:28
    • darekd
      Harboe, Bear Beer IPA
      darekd
      Duńska, popularna produkcja przemysłowa

Ekstr. 13%
      Alk. 5,6%

https://harboe.com/en/beverages/bear-beer/ipa/

Aromat - zaraz po otwarciu łagodny grejpfrut, potem chmiel ustępuje słodowym nutom biszkoptowo-ciastkowym
      Piana - umiarkowanie wysoka, dość...
      2021-10-02, 22:59
    • dadek
      Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
      dadek
      Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
      2024-10-06, 22:38
    • darekd
      Amber, Po Godzinach - Hoppy Bock
      darekd
      Ekstr. 18,1%, alk. 7%

Chmiele – Citra, Sabro, Chinook, Sybilla, Marynka. Chinook z własnych upraw browaru.

Amber święci 30 lat, o czym przypomina gustowny okolicznościowy kapsel

Aromat – początkowo chmielowo owocowo-cytrusowa nuta amerykańskich chmieli, następnie
      ...
      2024-07-21, 02:26
    • Petitpierre
      25-27.08.2023, Rzeszów, VII Rzeszowski Festiwal Piwa
      Petitpierre
      Tym razem również od piątku, ale dopiero od 16:00, choć o 17:00 niektórzy byli na etapie "chmielenia." Gdzieś z boku Lord Jack'a coś tam ponastawiane, na głównej płycie Rynku, tylko takie postojówki, stolik wysoki, postaw se piwo i stój jak ten... prezes. Nie ma gdzie opłukać...
      2023-08-25, 21:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...