Pite wczoraj w wersji puszkowej (0,33l), przywiezione z Danii - niestety niczym nie zachwyciło. Piana szybko opadła do cieniusieńkiego kożuszka; kolor słomkowy; aromat piwniczno-chmielowy, bardzo słaby; nagazowanie dość intensywne; smak niezbyt pełny, dość tępa goryczka a do tego lekko kwaskowaty; puszka estetyczna, ekstraktu nie podano. W gorący dzień czy też do tzw. grilla można wypić choć (ku mojemu zawodowi) wahałbym się przed sięgnięciem po każde kolejne.
Carlsberg, Tuborg Grøn
Collapse
X
-
Jest w Żabkach po 2,49 za puszkę 330 ml.
Nagazowane oporowo, smaku niewiele, ale tego się właśnie spodziewałem.
Za tą cenę można sobie walnąć, w celu szybkiego ugaszenia pragnieniaLast edited by Mario_Lopez; 2017-05-01, 16:55.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziCzy to nie jest produkt ze Szczecina?
Zobacz linie daty na spodzie puszki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziCzy to nie jest produkt ze Szczecina?
Zobacz linie daty na spodzie puszki.
Na spodzie puszki LPL01B/217
(zakup: Żabka)Last edited by darekd; 2022-10-15, 22:26.
Comment
-
-
Z tymi tuborżkami (bo małe), było tak, że niektóre były rzeczywiście oryginalne, a inne już nieoryginalne=warzone u nas. Bardziej pewny w tym rozrachunku staje się Faxe Royal Export-nie tak dobry jak Faxe czarne-praktycznie już chyba nie do zdobycia, ale lepsze od białego, w cenie w poniektórych sklepach tylko 10-12 zł za duże piwo.Last edited by Petitpierre; 2022-10-15, 23:22.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment