Saku, On Ice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Saku, On Ice

Butelka 0,33 litra biała, alkohol 5 %, eks. brak, import prywatny, cena 6,9 ekk
    Kolor - bladozłocisty, klarowny
    Piana - drobnobąblowa,niewysoka, nietrwała, opadła po 2 minutach i znikła
    Zapach - chmielowo-słodowy plus bardzo delikatny aromat ziołowo-owocowy
    Nasycenie - w normie
    Smak - chmielowo-słodowy, delikatne nuty ziołowo-owocowe, za słodkie, całkowity brak goryczki
    Smakowało jak słodki napój gazowany z domieszką chmielu. Nie polecam. Zupełnie mi nie smakowało.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• yaro74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2012.09
      • 2089

Wersja puszkowa, 0,33 litra.
      Kolor złoty.
      Piana wysoka, drobna, dość trwała, zostawia ślady na szkle.
      Zapach słaby, chmielowo-słodowy i lekko owocowy.
      Wysycenie średnie.
      Smak: słodki, słodowy, goryczki brak, trochę chmielu.
      Niesmaczne piwo. Słabo pijalne i za słodkie.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
        heckler
        Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
        2023-08-25, 07:29
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 02:05
      • pebejot
        Krzywaczka 948, Browar Alteria
        pebejot
        Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
        Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
        Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
        Dookoła jest...
        2024-10-13, 23:31
      • heckler
        Dobšice, Za Sokolovnou 9,Dráteník PUB
        heckler
        Nieopodal Znojma w miejscowości Dobšice funkcjonuje firmowy lokal browaru Dráteník. Do dyspozycji gości spory ogródek piwny, niestety tylko z jednym parasolem, więc trochę słabo. Lokal składa się z jednej , gustownie urządzonej sali i znajduje się w piwnicy. Na kranach zastaliśmy pięć...
        2023-07-11, 08:09
      • Petitpierre
        2024.07.05-07, Rzeszów, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
        Petitpierre
        Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
        2024-07-07, 18:28
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...