Witbier z browaru znajdującego się w miejscowości Gisors (około 70 km na północny zachód od Paryża)
Alko 5,5% z IBU 22.
Piana - spora na początku potem grubsza warstwa.
Lacing - spory i efektowny.
Barwa - zamglony żółty.
Gaz - średni.
Aromat - cytrusy "cytrynowe" lekki kwasek.
Smak - słodkawe, kwaskowate z nutką gorzką. Banów, goździków nie ma może odrobina kolendry.
W całokształcie na lato lub orzeźwienie do polecenia
Nazwa i etykietka nawiązują do mrozu, zamrożenia...
Alko 5,5% z IBU 22.
Piana - spora na początku potem grubsza warstwa.
Lacing - spory i efektowny.
Barwa - zamglony żółty.
Gaz - średni.
Aromat - cytrusy "cytrynowe" lekki kwasek.
Smak - słodkawe, kwaskowate z nutką gorzką. Banów, goździków nie ma może odrobina kolendry.
W całokształcie na lato lub orzeźwienie do polecenia
Nazwa i etykietka nawiązują do mrozu, zamrożenia...