Thiriez, La Maline

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Thiriez, La Maline

Butelka 0,75 litra, alkohol 5,8 %, eks. brak, duży firmowy kapsel browaru
    Kolor - ciemny brąz, klarowny
    Piana - beżowa, drobna, wysoka i trwała, nalewanie trwało kilka minut
    Zapach - owocowo-winne
    Gaz - ok
    Smak - wyraźne nuty owocowo-winne, spore aromaty kawowe, wyraźnie słodkie, lekka goryczka w tle
    Smakowite, do degustacji

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 3246 - moje 1621 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• zasada
      Poznań, Sikorskiego 38, Piwnica
      zasada
      W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
      Małe piwo 14, duże 18....
      2024-03-24, 17:39
    • dadek
      Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
      dadek
      Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
      2023-10-22, 20:47
    • Javox
      Svijany, Šlik
      Javox
      Piwo niebutelkowane, rozlew np. w sklepie specjalistycznym do PET-ów.

Ekstrakt 11*, alko 4.4% i IBU 34.
      Chmiel: Poloraný žatecký červeňák (Osvaldův klon) z vlastních chmelnic.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
      Gaz - średni.
      Barwa...
      2023-07-26, 18:55
    • pebejot
      Słowacja, Ružomberok, Stanica Zapalkaren
      pebejot
      Ružomberok to pięknie położone miasteczko, oraz znany ośrodek turystyczny, popularny zwłaszcza w okresie zimowym.
      Przez miasto przebiega ważna magistrala kolejowa Praga - Koszyce, a do 1974 roku swój początek miała tu również linia kolei wąskotorowej do Korytnicy.
      Pozostałością...
      2021-02-01, 16:23
    • pebejot
      Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
      pebejot
      W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
      Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
      2020-06-15, 16:39
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...