Piwo nudne, męczące, gorzkie i metaliczne. Wielkich oczekiwań nie miałem, ale są jakieś standardy, to ten sikacz brazylijski już był lepszy. Grecy powinni się skupić na tym, co im dobrze wychodzi czyli na winiarstwie; to nasze koncernówki przy tym czymś to jako tako smakują.
Mythos, Mythos Hellenic Lager Beer
Collapse
X
-
-
KOLOR: słomkowy, jasny złoty
PIANA: Obfita lecz po czasie opada praktycznie do zera
ZAPACH: słód, chmiel, alkohol, słodkość
SMAK: rozwodnione, kwaskowe, słodowe, chmiel, mała goryczka
WYSYCENIE: średnio-niskie, poprawne
OPAKOWANIE: Puszka 0,5l z napisem u góry puszki - najsłynniejsze Greckie Piwo na świecie
UWAGI:
Warka:
04/2016 L5167R IMPORTED
Alc. 4,7% vol.
W składzie - Maltoza
Klasyczny Euro lager, jeżeli Harnaś jest 2 razy tańszy to wybieram Harnasia :P
Proponuję wybrać rodzimy produkt w celu wspierania naszej Polskiej gospodarki jeżeli ktoś miałby dylemat
PozdrawiamComment
-
A jeśli ktoś miałby się jeszcze choć trochę wahać to niech się nie martwi, naprawdę - wspiera przecież Carlsberg Brewerie A/S, probably the best brewing company in the worldRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Piana o dziwo urosła, został kożuszek i trochę lacingu. Zapach nieprzyjemny, jakiś chemiczny. Podobnie smak, trochę słodu i delikatna, nieprzyjemna, chemiczna goryczka. Piwo kupione w Niemczech, w puszce 0,5, alkohol podany, wynosi 4,7%. Nie powrócę. Ocena 2/6.Comment
-
Straszne świństwo. Kupione w Niemczech, puszka 0,5l, alkohol 4,7%. Zapach podły, chemiczny, smak to samo, chemiczna gorycz, masakra. Piana o dziwo była, został kożuch i drobny lacing. Jedno z najgorszych piw jakie piłem, a piłem już różne wynalazki. Ocena 1/6.Comment
-
Czyli pierwsze z tych dwóch opisanych dziś było odrobinę lepsze....Last edited by wpadzio; 2020-03-15, 20:26.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Comment