Alhambra nabyte ul. Karmelkowa, 1 litr 8,- zł.
Alhambra, Cerveza Premium
Collapse
X
-
Kapsel!
Mój kapsel był łysy .
Ale reszta wygląda tak samo. Piwo mi smakowało, pewnie jest w sam raz do wypicia na hiszpański klimat.
Ogólna ocena: 4(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Alhambra Premium
Kupione w warszawskim Auchan, butelka 1l, alc 5.4%, ekstrakt 13% Browar "Grupo Cervezas Alhambra" - Granada.
Butelk zamknieta na metalowy korek, odkręcam, lekkie psss..... i miły dla oka kolor jasnego bursztynu, pianka gęsta i o dziwo (jak na hiszpańskie piwka) utrzymuje się na dłuzej na 1 cm, zapach miły (mozna powiedzieć południowy), pierwszy łyczek i doskonały smak, gazu nie za duzo, lekko wyczuwalna przyjemna goryczka, której smak pozostaje w ustach na dłuższy czas, wypiłem z prawdziwą przyjemnością całą butelkę. Pierwsze hiszpańskie piwo, które mi naprawdę smakowało. Ocena ogólna 4Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
O tym piwku masz już dyskusje tutaj :
Comment
-
-
Moja Alhambra miała alk.5,4% 1litrowa butelka z zakręcanym kapslem bez nadruku, brak kontry i etykiety ich funkcje pełni większa krawatka zakupione !.5 roku temu a tesco za ok 5,80 zł
Takie sobie słabe piwko
Comment
-
-
Cocobango napisał(a)
Moja Alhambra miała alk.5,4% 1litrowa butelka z zakręcanym kapslem bez nadruku, brak kontry i etykiety ich funkcje pełni większa krawatka zakupione !.5 roku temu a tesco za ok 5,80 zł
Takie sobie słabe piwko
www.cervezasalhambra.es
Comment
-
Comment