Potężna, wysoka piana, dosyć długo się utrzymująca, chociaż mocno poszarpana. Zapach przyprawowo-pomarańczowy, smak takiż. Sporo górnofermentacyjnych owoców, posmaki przypominające pieprz. Dosyć słodkie, goryczka niska. Gdzieś w tle wyczuwalny alkohol, co nie powinno mieć miejsca przy nie tak mocnym w końcu piwie. Wysycenie jak dla mnie za wysokie, szczypie w język i drażni podniebienie. W sumie to nic specjalnego.
De Molen, Rooie Dop Final Countdown Winter Saison
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziGdzieś w tle wyczuwalny alkohol, co nie powinno mieć miejsca przy nie tak mocnym w końcu piwie.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziPodawaj proszę parametry przy zakładaniu wątku.Last edited by wpadzio; 2014-09-15, 20:12.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziPodawaj proszę parametry przy zakładaniu wątku.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziZdjęcie byłoby już zaskakującym zbytkiem ponad miarę, więc nie śmiem nawet prosić
Comment
-
Comment