De 3 Horne, Besselaer

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

De 3 Horne, Besselaer

Butelka 0,33 litra, alkohol 7 %, eks. brak, kapsel goły
    Kolor - czerwonawo-brązowy, mętny
    Piana - różowa, średnio wysoka, średnio trwała
    Zapach - wyraźna czerwona porzeczka
    Gaz - ok
    Smak - owocowe, czerwona porzeczka, lekko winne, średnia słodycz, wyraźna goryczka
    Smaczne porzeczkowe piwo. Oryginalne

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 4021 - moje 1985 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Besselaer:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Staropolski, Mistrzowskie Micro IPA Grand Champion 2023
      darekd
      Piwo inspirowane recepturą Fabiana Wojciecha, zdobywcy tytułu Grand Champion na Mistrzostwach Polski Piwowarów Domowych 2023 organizowanych Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych.

Ekstr. 10%
      Alk. 4,2%

Chmiele: Książęcy, Zula i Rody Hodowlane

Aromat...
      2024-10-29, 22:37
    • darekd
      Racibórz, Zula (Polski Chmiel)
      darekd
      Jedno z trzech piw (obok Książęcego i Oktawii) z serii Polski Chmiel, która jest do dostania w Aldi.

Wszystkie piwa mają 11% ekstr. i 4,5% alk.

Zula to chmiel będący połączeniem Lubelskiego, Savinjskiego Goldingu (Słowenia) oraz dzikich chmieli z dawnej Jugosławii....
      2022-06-24, 22:17
    • Ahumba
      Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Wine Bar Wesoła Porzeczka
      Ahumba
      Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
      2025-03-09, 10:06
    • heckler
      Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
      heckler
      Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
      Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
      2025-02-05, 08:15
    • dadek
      Hlízov 230, Pivovar Holanďan
      dadek
      Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
      Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
      2023-11-03, 00:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...