Metalman, Alternator

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Metalman, Alternator

Tego piwa niestety nie zastałem w żadnym lokalu ponieważ jest to jesienne piwo sezonowe i podczas mojego pobytu w IRL było jeszcze w browarze.
    Tam jednak udało mi się go spróbować i zapowiadało się całkiem obiecująco więc jeśli ktoś będzie miał okazję to warto wypić i podzielić się wrażeniami.
    Piwo pszeniczne w stylu belgijskim z wyraźnym akcentem kolendry. Do sprzedaży trafi w wersji niefiltrowanej.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Estonia. Raasiku, Meierei 3, Raasiku Olltehas.
    bastion
    Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
    ...
    2024-02-21, 21:38
  • darekd
    Heineken España, El Águila Sin Filtrar
    darekd
    ​El Águila to kiedyś był madrycki browar o ciekawej architekturze, a dziś obiekt stanowi niesamowitą, "loftową" bibliotekę, z zachowanymi elementami browarnianymi:

https://librarybuildings.info/spain/...leguina-madrid

Potem przejął to Heineken,...
    2024-02-12, 22:21
  • marqqq
    Sörművek, Warrior IPA
    marqqq
    Ekstrakt: b.d.
    Alkohol: 6% obj.
    Data: 06.04.2024​

Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
    Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
    Byłem dziś w Lidlu upolować...
    2023-12-29, 21:25
  • kruger_nr1
    Blonder Pub, Blonder Premium Filtrowane
    kruger_nr1
    Flagowe piwo w Blonder Pub występowało w wersji filtrowanej i niefiltrowanej. Na zdjęciu wersja Niefiltrowana. Piwo smaczne, dało się bez problemu powtórzyć.
    2023-11-19, 16:47
  • kruger_nr1
    Abdysz-Ata, Urban 312 Pszenicznoje
    kruger_nr1
    Jedno z najciekawszych piw koncernowych w Kirgistanie. Bardzo smaczna pszenica dostępna w butelkach pet 1 litr. W Biszkeku w pubie o swojsko brzmiącej nazwie Pinta- choć oczywiście nic z naszą Pintą wspólnego nie ma- udało mi się również skosztować tego piwa w wersji lanej niefiltrowanej,...
    2023-11-19, 14:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...