Kupiłem (jak to u mnie bywa ostatnio)na "wyprzedażówce"
cena za puszkę 2,99zł
data była do 28.08.13, ale wyjechałem na wakacje a później się rozchorowałem
Piłem dopiero wczoraj tj.10.09.13
Piana genialna, utrzymywała się aż do wypicia piwa i jeszcze długa chwilę później.
Zbita, kremowa, drobniutkie pęcherzyki, można na nią patrzeć godzinami :]
Na tym stylu nie znam się praktycznie wcale. Piłem kilka tych czarnuchów kiedyś w UK, ale nie byłem wtedy świadomy co piję itp.
Aromat: lekki karmel, paloność
SMAK:
dla mnie zbyt wodniste, ale to nie dziwi bo ma niecałe 10BLG. Z początku woda, lekka kwaskowość, następnie paloność, leciutka kawa, troszkę gorzkiej czekolady.
Wszystkiego za mało, wolę jednak bardziej wyraziste i bardziej "gęste" piwa jeśli chodzi o te czarne style.(ale nie ulepki)
Pijalność chyba wysoka, bo wypiłem bardzo szybko. Czy sesyjne? drugie pewnie wy weszło, ale przy 3 chyba ta pustka by mi wyszła uszami.
Wydaje się poprawne, zbyt uładzone, ale pijalne.
Na pewno za drogie jeśli kupowane nie w mega promocji
Kupię pewnie za rok jak znajdę w podobnej cenie, bo pomimo przeterminowania oznak zepsucia czy jakiegoś wielkiego utlenienia brak.
cena za puszkę 2,99zł
data była do 28.08.13, ale wyjechałem na wakacje a później się rozchorowałem
Piłem dopiero wczoraj tj.10.09.13
Piana genialna, utrzymywała się aż do wypicia piwa i jeszcze długa chwilę później.
Zbita, kremowa, drobniutkie pęcherzyki, można na nią patrzeć godzinami :]
Na tym stylu nie znam się praktycznie wcale. Piłem kilka tych czarnuchów kiedyś w UK, ale nie byłem wtedy świadomy co piję itp.
Aromat: lekki karmel, paloność
SMAK:
dla mnie zbyt wodniste, ale to nie dziwi bo ma niecałe 10BLG. Z początku woda, lekka kwaskowość, następnie paloność, leciutka kawa, troszkę gorzkiej czekolady.
Wszystkiego za mało, wolę jednak bardziej wyraziste i bardziej "gęste" piwa jeśli chodzi o te czarne style.(ale nie ulepki)
Pijalność chyba wysoka, bo wypiłem bardzo szybko. Czy sesyjne? drugie pewnie wy weszło, ale przy 3 chyba ta pustka by mi wyszła uszami.
Wydaje się poprawne, zbyt uładzone, ale pijalne.
Na pewno za drogie jeśli kupowane nie w mega promocji
Kupię pewnie za rok jak znajdę w podobnej cenie, bo pomimo przeterminowania oznak zepsucia czy jakiegoś wielkiego utlenienia brak.
Comment