Mažeikių Lokys, Lokys Sviesusis

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Mažeikių Lokys, Lokys Sviesusis

But. 0.5 litra alk. 5,6 % import prywatny,eks.?
    Kolor - słomkowy
    Zapach - chmielowy,słodko owocowy
    Piana - sreddniobablowa,opadła po 30 sek i znikła
    Gaz - w normie
    Smak - chmielowo-owocowy(miód?),wyrazna goryczka
    Moja ocena 3+.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Fotka
    Attached Files
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów

Comment

• sibarh
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Ładniejszy kapsel
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 19:42
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 03:28
      • dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 03:08
      • AaLeX
        Lübz, Lübzer Küsten Hell
        AaLeX
        Piwo to ma złotą barwę, słodowy zapach, ale nikłą pianę. Znikła chwilę po nalaniu, nie zostawiając żadnego kożuszka. Lacingu też brak. Alkohol 4,9%. Innych parametrów brak. Smak słodowy, przyjemny, bez goryczki. W tej kategorii piwo jest niezłe. Bez problemu może konkurować z bawarskimi...
        2024-07-02, 12:38
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 02:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...