Kauno, Pilies Premium

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

    Kauno, Pilies Premium

    but. 0,5 litra brazowa,alk. 5,2 %, import prywatny
    Kolor -złocisty klarowny
    Piana - drobnobąblowa,gęsta, biała,stała 3 minuty,został kożuch
    Gaz - w normie
    Smak - chmielowo-kwaskowato-słodkie(delikatnie)
    Zapach - chmielowo-kwaśny
    Nic specjalnego 3+
    Foto wkrótce.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

    #2
    Fotka
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

    Comment

    • sibarh
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

      #3
      Kapsel:
      Attached Files
      2800 nowe piwa opisałem na forum
      Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
      Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

      Comment

      • Kolesław
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1130

        #4
        Zapach: kwaskowy, ostry (chemia jakaś?).
        Piana to najlepsze co jest w tym piwie: drobnoziarnista, śmietanowa konsystencja (bardzo apetyczna), trzyma się dość długo i zostawia ładne ślady.
        Gaz średni.
        Kolor: solidna słoma.
        Smak mało konkretny, lekko kwaskowy z odrobiną ostrości w posmaku (jak w zapachu).
        3 i + za pianę.
        Eta wciąż taka sama.

        Comment

        • Kolesław
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.03
          • 1130

          #5
          I kapsel.

          Comment

          Przetwarzanie...
          X