Utenos, Utenos Joniniu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Utenos, Utenos Joniniu

Alkohol 4,7% eks. ? But. 0,5 import prywatny
    Kolor - bladozłocisty,klarowny
    Piana - drobnobablowa, trwała, utrzymuje sie do końca
    Zapach - chmielowo-słodowy delikatny
    Gaz - babelki "fruną" ku powierzchni
    Smak - chmielowo-słodowy , przyjemny, delikatnie słodkie +bardzo delikatna goryczka
    Przyjemne piwko na upały.4.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Fotka
    Attached Files
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów

Comment

• sibarh
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Kapselek:
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
        Zapap, Prodigy
        e-prezes
        O browarze Zapap pisałem już w wątku knajpki firmowej, więc skupię się na samym piwie. Dodam tylko, że z kranu go nie było, a jedynie z puszeczki 0.33 litra. Tę wypiłem w hostelowej kuchni, akurat dorwawszy jedyne szkło nadające się do jego wypicia (stąd plastikowe kubki na innych zdjęciach)....
        2023-02-17, 15:44
      • Viktor
        Huyghe, Floris Framboise
        Viktor
        Białe (pszeniczne) smakowe piwo belgijskie o nazwie Malinowy Kwiat. Jest słabiutkie, bo tylko 3,6%. Produkowane w oparciu o 4-ro procentowy koncentrat soku malinowego. Silny smak i zapach malin i bez posmaku chemicznego. Pięknie bąbelki na całej objętości jak w prawdziwym szampanie. Piana...
        2023-01-28, 18:30
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 02:05
      • dadek
        Beránek Stěžery, Beerštajn
        dadek
        15° Blg, alk. 5,7%.
        Kelnerka określiła te piwo jako polotmavé jednak jego barwa była ciemnobordowa i klarowna, poza tym ekstrakt też zupełnie nie na ten styl.
        Piana beżowa jak na kawie, dość gęsta choć bąbelki nie do końca równomierne. W trakcie picia pozostawały plamy na...
        2022-03-16, 00:18
      • dadek
        Baštecký Starý Kolín, Baštecká 11°
        dadek
        Světlý ležák 11°Blg, 4,5%.
        Ciemnozłote, całkowicie mętne.
        Piana na starcie wysoka na 4 cm, bąbelki różnej wielkości, w trakcie picia utrzymuje gruby kożuch, oblepia szkło.
        Zapach intensywny i przyjemny - jest wyraźna słodowość z owocowością soczystej brzoskwini....
        2022-01-10, 23:50
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...