Mažeikių Lokys, Lokys Vikingu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Mažeikių Lokys, Lokys Vikingu

Alkohol 7,5 % ,eks.? but.o,5 litra import prywatny
    Kolor - miodowy,klarowny
    Piana - średniobąblowa,nietrwała znikła po 30 sekundach
    Zapach - miodowo-chmielowy
    Smak - miodowy ,mocno słodki (spirt?), delikatna goryczka na podniebieniu
    Nie smakowało mi.Za słodkie.3-
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Fotka
    Attached Files
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów

Comment

• sibarh
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Własnie spożywam ponownie. Piana znikła tym razem po 2 minutach. Został cieniutki kożuszek.
      Smak generalnie bez zmian.
      Ciężkie, słodkawe, rozgrzewajace piwo. Alkohol niewyczuwalny. Zdecydowanie lepiej mi smakuje niż poprzednio. Może dlatego, że jest to moje pierwsze (i ostatnie) piwo dzisiaj.
      Podnoszę ocenę do 3+. Warte polecenia

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 02:28
      • dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 02:08
      • AaLeX
        Lübz, Lübzer Küsten Hell
        AaLeX
        Piwo to ma złotą barwę, słodowy zapach, ale nikłą pianę. Znikła chwilę po nalaniu, nie zostawiając żadnego kożuszka. Lacingu też brak. Alkohol 4,9%. Innych parametrów brak. Smak słodowy, przyjemny, bez goryczki. W tej kategorii piwo jest niezłe. Bez problemu może konkurować z bawarskimi...
        2024-07-02, 11:38
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 01:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...