Vilniaus , Vilkmerges Gyvasis

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Vilniaus , Vilkmerges Gyvasis

But. 0,33 litra zielona, alkohol 5 %, eks. brak, kapsel odkręcany zielony z napisami w 4 jezykach ( w którą stronę odkręcac)
    Piwo niefiltrowane, cena prawie 3 zł po przeliczeniu
    Kolor - ciemnożółty, lekko nieklarowny
    Piana - drobna, niewysoka, nietrwała
    Zapach - lekko słodko-miodowe
    Gaz - okey
    Smak - słodko-miodowe srednio, leciutki chmiel, średnio słodkie, średnia goryczka
    Smaczne

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 2319 - moje 1172 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
      Shedao
      Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
      2025-01-07, 14:16
    • Shedao
      Litwa, Alytus, Vilniaus g. 35, Dzūkų alaus restoranas
      Shedao
      W mieście Alytus (pol. Olita), po drodze do Wilna, znajduje się browar restauracyjny. Elegancki i nietani, nowoczesny. Menu mamy w formie kodu QR na stoliku. Można zamówić deseczkę degustacyjną. Na mojej znalazło się:
      Spakainas (session IPA)
      Cystas (American Pale Lager)
      Razumnas...
      2025-01-07, 13:49
    • e-prezes
      Litwa, Wilno, Vilniaus 28, Distilerija
      e-prezes
      Trochę taki typowy lokal ze światowymi alkoholami. Skusiła mnie markiza browaru Brooklyn. Na 15 kranach klasyka importu oraz lokalne i jedno swoje. Z miejscowych Genys na jednym oraz Bocmano na 3. Brooklyn lager tylko. Swoje kontraktowe Gin & Tonic IPA ziołowe z aromatem toniku. Do IPA daleko,...
      2019-02-13, 12:40
    • Petitpierre
      Vilniaus, Kristupo
      Petitpierre
      Tamsius aromatizuotas, czyli ciemne aromatyzowane-pewnie chodzi o przyprawy, w składzie dwa słody, chmiel, ziarno niesłodowane oraz naturalny aromat-niesprecyzowany. Wielka litrówa na patent, alkoholu 7,5vol, inne parametry pominięte. Gdzie indziej można poczytać, że aromat to goździki, cynamon,...
      2018-10-13, 11:14
    • e-prezes
      Litwa, Kowno, Vilniaus g. 34, Kaukas Bar
      e-prezes
      Nawet dość sporawy lokal z kraftem, ale wejście jest wspólne dla dwu lokali i można się pomylić W Avilys piwa takie ło, więc tu można zaszaleć. Głównie kraft zagraniczny, ale są też lokalne piwa (Genys) oraz polscy przedstawiciele z White Crow Collection.
      2018-08-12, 12:51
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...