Ponoras, Bičiuliu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Ponoras, Bičiuliu

Butelka 0,5 litra, alkohol 5,5 %, eks brak, kapsel goły pod złotkiem
    Kolor - złocisty, klarowny
    Piana - drobna, średniowysoka, średniotrwała +
    Zapach - słodowy + nuta owocowa
    Gaz - okey
    Smak - średni słód, lekki chmiel, średnia nuta owocowa, średnia słodycz, lekka goryczka
    Poprawne smakowo.

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 2867 - moje 1463 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Alus:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
      dadek
      Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
      2024-10-06, 21:38
    • dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 00:37
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 02:03
    • darekd
      Lubrow, Arct Ipa
      darekd
      Cold IPA czyli dolna fermentacja

15% ekstr.
      5,2% alk.

Bez pasteryzacji i filtracji, ale termin takich piw w przypadku tego browaru dziwnie długi, bo aż do czerwca 2025

Chmiele: Riwaka (NZ), Ahhhroma (US), Vista (US), Mosaic (US), Chinook (US)
      ...
      2024-09-18, 19:28
    • darekd
      Duvel Moortgat, Duvel Tripel Hop Cashmere
      darekd
      Po całkiem dobrze rozpoznawalnym nawet na naszym rynku Duvel Tripel Hop Citra:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ipel-hop-citra

jakiś czas temu postanowiono iść za ciosem i w ten sposób powstało to piwo, ale nie...
      2023-12-17, 01:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...