Rinkuskiai, Birżieciu I-okas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Rinkuskiai, Birżieciu I-okas

Butelka 0,5 litra, alkohol 8 %, eks. brak, kapsel firmowy browaru z literką R
    Kolor - złocisty, klarowny
    Piana - drobna, średnio wysoka, średnio trwała
    Zapach - słodowy z nutą kwaskowatą
    Gaz - okey
    Smak - wyraźny słód, średni chmiel, wyraźna słodycz, spora goryczka, % nie czuć
    Gęste, treściwe i lepkie
    Poprawne mocne piwo. Rozgrzewające i nasenne

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 3012 - moje 1513 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Ukraina, Snigurivka, Brovarnia.
      bastion
      Nie wiem czy Wam zdarzyło Wam się próbować piwa z browarów które nazwał bym - Efemeryda.
      Przyjeżdża się gdzieś, próbuje się piwo, po czym po bardzo krótkim czasie browarek znika z powierzchni ziemi, nie zostawiając nawet śladu .
      Mnie zdarzyło się już to bodajże trzy razy,...
      2022-05-25, 22:16
    • darekd
      Rinkuškiai, Porter/Porteris
      darekd
      Browar z trzydziestoletnią tradycją na północy Litwy, blisko granicy z Łotwą

6% alk.
      20% ekstr.

http://rinkuskiai.lt/page/en/item/ri...iu_porteris94?

Chmiele: Yelow Sub, Mosaic and Saaz, skład ciekawy a zarazem bez znaczenia bo:
      ...
      2021-11-26, 02:06
    • Petitpierre
      Lervig, Konrad's Stout
      Petitpierre
      Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
      2021-06-18, 07:23
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
      bastion
      Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
      2021-05-04, 21:03
    • becik
      Węgry, Budapeszt, Váci út 83, First Craft Beer Company
      becik
      Browar rzemieślniczy w barem i salą.
      Znajduje się nw dzielnicy Ujpest. Najlepszy dojazd to M3 do stacji Újpest-városkapu, stamtąd autobus nr 196 (nie pomylić z 196A lub z inna literką, nie pamiętam ale należy jechać tylko196). Wydsadamy na końcowym przystanku Fóti út (jest to koniec...
      2020-03-22, 15:12
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...