Prilepska Pivara, Krali Marko

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Prilepska Pivara, Krali Marko

zawartość alkoholu 4,5%, ekstraktu 11%
    dostępne w PET 1,5l i butelkach 0,5l
    kolor - jaśniutki, słomkowy
    zapach - leciutki, świeży, lekki chmielowy
    piana - biala gęsta, opada powoli, długo sie utrzymuje
    smak - delikatna goryczka, pełne w smaku, dośc delikatne, jak dla mnie leciutkie ale dobre
    gaz - w sam raz
    opakowane - etykieta jak na skanie, gładki kapsel
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • sibarh
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Pivo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• sibarh
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Aktualna fotka:
      Attached Files
      2800 nowe piwa opisałem na forum
      Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
      Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Czarnogóra, Podgorica, Kragujevacka 5, Podgoricka Pivara.
        bastion
        Następny browar czarnogórski i tradycyjnie na obrzeżach miejscowości. W sumie dojazd nie jest jakoś bardzo skomplikowany, ponieważ mieści się on na rogu ulicy dochodzącej do głównej drogi na Niksic. Nie trzeba jakoś tam ciężko błądzić. Podobnie jak w przypadku Pauna na miejsce produkcji...
        2021-11-30, 21:28
      • bastion
        Czarnogóra, Podgorica, Niksicki Put, Pivara Paun
        bastion
        Kolejnym przybytkiem na mapie browarów w Czarnogórze jest browar Paun. W adresie jest Podgorica, ale to już mocno naciągana sprawa, bo do miasta jest dobrych parę kilometrów. Duża blaszana hala w której mieści się browar, stoi obok głównej drogi w stronę Niksicia, która obecnie przechodzi...
        2021-10-18, 20:45
      • grzeber
        Patrol piwny - Macedonia
        grzeber
        W Macedoni znajdują się trzy browary. Głównym graczem na rynku jest stołeczny browar "Pivara Skopje", którego właścicielem jest koncern Heinekena. Browar ten opanował ok. 75% rynku (informacje ze strony) i faktycznie jego główna marka - Skopsko jest najpopularniejsza, najłatwiej...
        2006-07-31, 15:45
      • Latarnik
        Prilepska Pivara, Golden Dab / Zlaten Dab
        Latarnik
        Tak mnie cos dzis tknelo, by udac sie do sklepu po skrzyneczke Portera Bossa. Przy okazji przegladajac polki znalazlem ciekawostke z Macedonii.

Butelka 330 ml, alkohol 4,5 %
        Piana ladna, chciala wyjsc z butelki tuz po otwarciu, kolor akurat, zapachu nie wyczulem.
        Smak poczatkowo...
        2006-01-06, 02:58
      • sibarh
        Prilepska Pivara, Majstorsko
        sibarh
        Butelka 0,5 litra NRW, alkohol 3,5 %, eks. 8, kapsel goły
        Kolor - bladozłoty, klarowny
        Piana - drobna, średnio wysoka, średnio trwała
        Zapach - lekki słód, średni chmiel
        Gaz - okey
        Smak - lekki podpalany słód, średni chmiel, średnia słodycz, lekka goryczka...
        2012-02-06, 14:18
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...