Simonds Farsons Cisk, Shandy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Simonds Farsons Cisk, Shandy

alk. 2.2% bez zawartości ekstraktu.
    Tradycyjne shandy o smaku cytrynowym. Doskonale orzeźwia, smak cytryny co najważniejsze, naturalny, a nie chemiczny jak u nas w piwach smakowych. połączeni cytryny i lekkiej goryczki, lekkiego nachmielenie moim zdaniem jest doskonale wyważone. jak dla mnie świetny produkt. Widziałem jeszcze puszki 0.33l
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• wpadzio
    Simonds Farsons Cisk, Double Red
    wpadzio
    Strong Ale z pierwszego maltańskiego browaru, założonego w 1928 roku. Obecnie to lokalny potentat nie tylko piwny ale również mieszający w szeroko pojętej w branży spożywczej. Piwo ma 6,8% alkoholu i prosty skład na opakowaniu.

Barwa ciemnobursztynowa z miedzianymi odcieniami....
    2019-04-28, 20:55
  • becik
    Simonds Farsons Cisk, Cisk Premium
    becik
    alkohol 5%, ekstrakt 11,5%
    Bardzo rzadkie na wyspach, a szkoda bo jest naprawdę doskonałe. Barwa jasna, złocista, w smaku pełne, dominuje chmielowy posmak, mocna goryczka, gdzieś w tle dopiero pojawia się lekko, słodowy posmak. Treściwe, pełne w smaku, bardzo dobre nagazowanie....
    2009-06-10, 20:39
  • becik
    Simonds Farsons Cisk, Cisk Excel
    becik
    Piwo bez zawartości węglowodanów (low carbohydrates), zaw. alk. 4.2%
    Jak dla mnie to piwo to porażka, ledwo dopiłem to jedno do końca, mimo zawartości butelki 0.25ml. W smaku jałowe, przypomina mi bezalkoholowe napoje słodowe. Zero przyjemności przy piciu. Barwa słomkowa, mocno nagazowane,...
    2009-06-10, 17:41
  • kloss
    Simonds Farsons Cisk, Cisk Lager
    kloss
    Piwo z podobno jedynego na Malcie browaru warzone jak słyszałem przy użyciu odsalanej wody morskiej.
    Drobna,gęsta piana-niezbyt trwała,szybko się "dziurawi".
    Barwa jasnocytrynowa.
    W smaku dość złożone.Początkowo wydaje się leciutko słodkawe by po chwili stać...
    2004-07-28, 21:20
  • sibarh
    Simonds Farsons Cisk, Cisk XS
    sibarh
    Butelka 0,33 litra, alkohol 9 %, eks. brak
    Kolor - ciemno złoty, klarowny
    Piana - drobna, średnio wysoka i średnio trwała
    Zapach - słodowo-słodki lekki
    Gaz - okey
    Smak - mocno słodkie, wyraźne nuty słodko-miodowe, % lekko czuć, kapka chmielu, średnia goryczka,...
    2011-09-10, 16:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...