Unitanc, Jiguleovskoe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Unitanc, Jiguleovskoe

Browar w Cahul
    alk 4%, ekstrakt 11%
    Widziane tylko w PET 2l.
    barwa mocno złocista, klarowne, piana z poczatku obfita,gesta jednak szybko opada. Nagazoanie w normie. W smaku dominuje przyjemna, lekka goryczka z wyczuwalnym posmakiem słodu. Gdzies w tle jakies niepokojace nutki, których niestety nie potrafie zidentyfikować.
    Ogólnie wypijalne ale bez rewelacji. Etykieta dwujęzyczna: rumuńsko (mołdawsko)-rosyjska
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• emeryt1576
    nie potrafię dodać tutaj zdjęć
    emeryt1576
    Witam,nie potrafię dodać tutaj zdjęc,pokazuje mi komunikat coś tam not upload.chce wrzucić z pliku z galeri
    2021-01-12, 23:10
  • bastion
    Mołdawia, Cahul, Str. Mihai Viteazul 43, 0.5 Craft Pub.
    bastion
    Cahul, niewielkie miasto na południu Mołdawii, posiada trzy browary.
    To poza Kiszyniowem nie spotykane.
    W dodatku, 0.5 Craft Pub jest jednym z dwóch działających w Mołdawii brew-pubów.

W 2016 młodzi adepci piwowarstwa zrealizowali swoje marzenia otwierając w tym...
    2018-05-14, 20:44
  • Prusak
    Perła, American IPA
    Prusak
    Parametry:
    E: 14, 9 % wag.
    A: 6,2& obj.
    Reklamowane na kontrze chmielenie: Cascade, Centennial, Amarillo, Simcoe.
    Nie wiem, co poszło nie tak, ale wywąchać się ich nie da. Może leciutki nieżyt nosa zdecydował, może nie, ale czuć naprawdę niewiele, śładowa żywiczność,...
    2025-01-04, 23:00
  • bastion
    Mołdawia, Cahul, Str. Pacii 20, Cahulpan.
    bastion
    Miasto Cahul, tak ni z gruchy ni z pietruchy urosło do rangi piwnego potentata w Mołdawii nr.2 oczywiście po Kiszyniowie.
    No bo trzy browary, i to każdy jakby z innego rodzaju.
    Przemysłowy, rzemieślniczy i brewpub (jeden z dwóch w całej Mołdawii)

Dosłownie za...
    2018-02-17, 23:28
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 21:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...